tanställningsklubben

japp. nu är man med i tanställningsklubben. :) Den sitter där den sitter och kan ej göra nåt åt de. Lite on gör det nu i tänderna,annars är det bara obekvämt, som f*n, mot kinden. Kommer få sår o blåsor.... :/ MEEEEEEEEEEEEEEEN hälsa på min nya bästis-vax!
vax - bloggläsare
bloggläsare - vax

Nu ska jag ta lite glass och kola sås och tjura i ett litet hörn. Kan ju typ inte äta nåt. min tandläkare sa; ja, då kan du ju undvika tuggumi, sega kolor, REVBENSSPJÄLL?!?!?! :O Va? hur ska jag klara det?? o jag gillar inte ens soppa. min lösning. GLASSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!

puss o kram


pannkakor alá Bea

chacha bloggen.
Spa igår-riktigt skönt!!! Inte sista gången om jag säger så! :)
Nu blire lunch. Det blir pannkakor med kolasås och socker. Ingen sylt hemma... Men, det blir säkert gott :)
Sen ska jag läsa klart min bok jag köpte igår- Hunnit halvvägs redan. Hörs sen. Puss :)

ansiktsmassage

Hejhej! I dag har jag varit hos mormor. Det var kul att träffa henne igen. Tror faktiska vi ska dit iheljen igen. :)

I morgon ska jag och mamma på spa. Japp!!! Det ska bli härligt med lite ansiktsmassage. Vet ej om man får massage på kroppen också men det märker vi :)
Första gången jag var på ett riktigt spa-ställe var på Mallorca och det var som om jag hade dött och kommit till himmelriket! Åh, vad det var skönt!!! -vad hände med vårt nyårslöfte mamma, spa en gång i månaden?????? :)

Hejdå!

??

helå :)
i dag har jag studiedag och nästa vecka är det sportlov.
I dag fyller även min syster aka kenny starfighter år :) gammal som gatan är hon nu. nää, bara 22 hoho :)
i morrn åker vi till henne.

konstigt inlägg men jajah. :)

Jag gillar dig i smyg

okej okej. nu ska det bli skärpning. ibland glömmer jag bara bort att blogga och ibland orkar jag inte. Blir lite nedstämd av detta väder... Snö igen. :/
Annars har jag haft mina två nationella prov i svenska och jag tycker nog att det gick ganska bra. :)
Jaja. snart kommer mamma hem och då ska vi laga tacos. sen måste jag kolla upp ansökningarna till gymnasiet. det är lite rörigt...

hejdå!!

-inget vettigt att skriva här idag.

Hej hej :)
Sitter och äter lite varma mackor. Tack gud för mackgrillen! ;)
Sitter och skriver klart min SO som ska va klar på torsdag. Försöker även (förgäves) plugga in vad Afrikas, Oceaien och Asiens länder och städer ligger. går sisådär.
I morgon ska jag till skolan igen. Känns evigheter men det är ju typ det oxå :) London förra veckan, sjuk nu. Nu är det dax igen :)
Hörde även att sjukt många från var klass var borta. 50% sjuka och 30% var borta?! Var det seriöst typ bara 10 personer där i dag?! Haha. :) Synd att jag missade det. Det hade ju varit lught och skönt. Menmen.

Var föresten och spelade bas förut. Japp. jag har, efter 5 år (!) i kö, kommit in på elbas. Det var väl ganska kul :) Bra att kunna lixom.

Hejdå!

RSS 2.0