One And The Same

Halllå!! :D
I dag var jag i skolan. Jag vet inte vad jag ska säga. Min dag var inte så lyckad!!! Först, när jag skulle cykla och möta majken, så såg jag att cykeln inte hade nån luft. Jag blir galen!!! Jag fixade den ju förra veckan... -.- Antingen är det någon som vill jäklas med mig, eller så är den inte helt lagad... Suck!

Nu ska jag plugga lite till. Har pluggat hela eftermiddagen. No är det som gäller. Har prov i morgon... :)

Hörs. kram!

LoveKiller

Hejhej! Sitter i soffan, ska snart sova. Måste bara dricka upp mitt te.
Idag har jag varit hemma. Är sjuk... :/
Hunnit saker har jag iallfall gjort. :) Fixat i bokhyllorna, som står i vardagsrummet. Nu står alla böcker i färgordning. Sen har jag lagat mat. Bakat kladdkaka och badat. Det var mysigt! :)

Nu ska jag snart låta datorn sova. :)
God natt!

 

My Feelings For You

Hej! :) Nu har jag kommit hem från skolan. Var där i en och en halv timme. Hade träslöjd. Det gick bra. Det är bra att träna sitt tålamod. :)
Hade ju som sagt orgentering. Jag och Majken var ju bara bäst!!!:D Awesome!!!
Sen när vi var klara, på den awesome tiden, så fick vi gå hem. Vi hade ju rast i två timmar. Sen hade jag träslöjd. Men då, då rasten, drog jag och Mickis hem till mig och åt lite. Sen cyklade vi till skolan igen. :D
Snart ska jag åka bort. Denna gång blir det Tjockisholm. (JA, den heter så...) Kommer hem på söndagkväll. Så jag kommer inte blogga. :)

Nu ska jag gå och packa. Mycket kläder blir det. Vädret lovar ingen sol... :)

Puss.

Bild på mig, från Mallorca. :)

What Do You Want From Me

Hej!
Sitter och tittar på IDOL.
I morgon ska jag orgentera. Önska mig lycka till! ;)

Hörs. Puss.


The Only Ones

Hejski pejski!
Idag har jag känt min lite sjuk. N u känner jag mig mer sjuk... Hoppas jag inte blir sjuk! :)
Jaja. Nu sitter jag och tittar på IDOL. Får se vilka dom skickar hem.
Jag orkar inte skriva. Orkar inte. Hörs. God natt. Puss.


Love.

Fix You

Halloj! :)
Sitter och tittar på Aktuellt. Ska snart gå ut med grabbarna.
I dag gick jag och hämtade min cykel. Den lagades för punka och sadeln höjdes. Känns bra. :)
Sen mötte jag Mickis och Zeke. gick runt. ringde majken. gick omkring lite till. gick till donken. gick till majken. gick hem och nu har jag äntligen fått äta. Det var inte så gott. Det var kall donken-mat. Åt den en och en halv timme efter att jag hade köpt den -.-  Lätt hänt.
Måste bara säga en sak. :) Igår sjöng och spelade jag upp för min musiklärare och mina klasskompisar. Jag fick väldigt bra betyg och han ville att jag skulle uppträda på både julavslutningen och niornas pep-talk. :D Hihi, var väldigt nervös, men det gick nog. :)

Snart ska jag sova. Godnatt! Puss.



Wild Horses

Hello!! :)
Är med Mickis. Hon ska sova över här, eftersom vi har sovmorgon i morgon.
Har inte så mycket att säga. Vill vara social mot Mickis. :)

God natt! Hörs i morgon. Puss.



Snigga Micksi och Jag just nu. :D

Hang With Me

Hejsan! Nu sitte jag i hallen och ska snart ta ut hundarna på en liten promenad innan mamma kommer hem. Då ska vi laga tacos coh äta framför tv:n. :) Mysigt med fredag.

Ha en trevlig fredag!! puss.


Leo och jag.

This Love

hej!!
Snart ska jag gå och lägga mig. Är supertrött, fast jag tog en powernap förut. Aja. Här hemma är det ASkallt!!! Jag skojar inte!! Nu sitter jag med trippla tröjor och dricker te. Snart ska jag krypa ner i duntäcket, med mitt andra täcke över. Alla element är nu föressten uppsatta på högsta tempraturen. Fem eller vad det nu kan vara. :)
Men, nu ska jag inte sitta här och klaga.
Min dag har varit lite sisådär. Började med att spanskaläraren var sjuk, så "provet" jag hade pluggat in var då förgäves. Eller kanske inte helt. Bara lite. Hoppas vi får göra det när hon kommer tillbaka. :) Vi hade iallafall en asrolig lärare som vikarie. Han jobbar hos åttorna, så jag har inte haft honom någon gång innan. Men han var ju jättekul!! :D Får hoppas att han är vikarie någon mer gång hos oss. :)

Vi röstade i skolan. Skolval. Det var nice. Haha. Som ett riktigt val, så nu vet vi hur det går till om fyra år när vi får rösta på riktigt. Vet faktiskt inte hur dom gär med våra röster, men det märker vi. :)

Ne, nu orkar jag inte mer. Nu ska jag sova. GOD NATT!!!


Jag och Guinness. :)


Fallow Through

Hejsan! :)
Nu är jag hem eftren en hektisk dag. Följde med Jossan hem. Hon har byggt om i hennes rum. Mycket fint! Sen skulle vi ju till konfaträff som vi trodde började halv sju. Men jag hittade lappen så jag tittade på den. Då stod det halv sex. Shit. Det var ju klockan då... Snacka om vi stressade. Jag han ju knappt gå på toan. :) Vi kom lite sent, men det gjorde som tur va inget. :)

Nu sitter jag och pluggar spanska och so. Båda sitter som plåster i skallen nu. :D Tror att det kommer gå bra! :)
Hehe, det blev många smilisar i detta inlägg men det får ni leva med. :D mememe.

Vi hörs i morgon! Pussar.


Söta Guinness! :)

I Will Always Return

Hej!
Idag brann det på min skola. Jag majken och mickis har sovmorgon så vi kom lite senare än alla andra. När vi kom till skolan möttes vi av en brandbil och en polisbil. Vi såg först bara brandbilen så vi tänkte att det var brandövning, eller något liknande. Sen mötte vi en tjej som går i sexan, eller sjuan. Hon sa att den var någon hade anlagt en brand på sexornas toalett. Jag blev förvånad. Jag har gått på skolan i 10 år och det har ALDRIG brunnit förut... :S
Sen mötte vi våran mentor som var lite nervös och frågade vart vi hade varit. Han trodde väl att vi hade varit inne i skola. Men vi sa lugnt att vi hade sovmorgon. :)

Sen när vi fick gå in, så sa lärarna att polisens slutsats var att detta var en mordbrand. Shit.. Läskigt!! Hoppas verkligen att dom hittar ungen som gjorde det!! Hoppas även att personen har lärt sig en läxa nu och skäms, inte skrattar åt det. För tänk bara om dom hade upptäckt det några minuter senare. Då kanske det hade spridit sig vidare... Som tur var det ingen som blev skadad!!

Iallafall. I dag var jag med jenny på stan. Där köpte jag lite nödvändigheter som t.ex. Flux. :) Mememe.

Nu är jag trött. Ska snart gå och sova. :)
God natt!!


Fin sommar dag.

What's The Point

hejsan!! Sitter i soffan och kollar på Ullred. Äter även VÄRLDENS godaste godis. Nämligen hallon-lakrits döskallar!! :D
Jaja. I dag har jag inte så mycket att berätta. Förutom att jag kom en kvart försent till skolan idag. -.- Cyklen pajjade och spånkan kom inte när jag ville att den skulle komma... memememe..
Sen var det teater och det var ju kul!!! :)

Höres i morgon. Puss.


Jag och världens godaste godis!

I Don't Want To Be

Halloj!!
Har precis druckit upp mitt goda (!) te gjort klart min NO läxa. Fyfasen vad bra det känns! :)
Nu är jag redo och klar för att hoppa in i duchen, för att sedan gå och lägga mig. Måste vara pigg i morgon. Då är det ju skola igen. :)

God natt!


Haha, kände att det blev värsta "Kenza" bilden. :P
Menmen. Jga vill ju bara visa min snigga mugg. :D

When She Loved Me

Hejsan!!
Sitter just nu och äter fruksallad med mamma. Den var riktigt god!
Senare ikväll kommer Alice hem! Wihu!! Hon stannar visseligen bara till i morgon med ändå. :)
Detta blir ett kort inlägg, för nu ska jag umgås med min underbara familj.
Vi hörs på måndag igen.
Puss. :)



Standing Where You Left Me

Hejsan!
Nu är jag hemma efter veckans sista skoldag. Började tio slutade ett. Hade idrott också. Det var orgentering, inte mitt starkaste ämne inom idrott kanske... Det gick ju ganska bra ändå. Jag, Jenny och Majken sprang tillsammans och sammarbetade. Sen kom vi tre minuter innan vi slutade. Det, min vän, var tur!! :)

Nu ska jag äta lite. Åt inte så mycket i skolan, det var pytt i panna. Bara ganska gott.



Wonderful Life

Hej! Nu är jag hemma efter en skoldag. :) Det gick ganska fort. Mycket hände. Vart ska vi börja?! Vi missade några lektioner pga att vi skulle till stadsmuseet. Val, ni vet?! Kind Of Funny.
Sen hade vi lunch, blablabla, sen rast då jag halkade och slog i knäk. Rätt så ordentligt oxå... Det gjorde ont!! Dessutom (!) Så gick mina älskade byxor sönder... :( Måste köpa nya. Men jag vill inte. Dom har jag ju använt i fyra år. Det är dom som är The Shit. Lixom.

Nu sitter jag och äter lite mat. Rester från igår. Sen ska jag och gänget till Donken. Vi ska ha ett anti-disco. Alltså vi skulle igentligen ha disco med skolan men det vill inte vi gå på, så det blir ett anti-disco på donken. :D



 


GRATTIS MICKIS!

GRATULERAR TILL BÄSTA MICKIS SOM FYLLER 15 ÅR IDAG!!! :D

Dum Av Dig

Halloj!
I dag har jag haft... hm, vad ska vi kalla det?!...utmanardag? :) Ja, med skolan. Det var kul och jag känner på mig att min grupp ligger ganska bra till.
Just nu sitter jag och missbrukar spotify. Den gå 24-7 nuförtin. Japp. Nu kurrar magen. Är hungrig. :D Pappa kommer snart och då ska vi laga mat. På tal om magkurr, så hade jag bild igår, där vi skulle spela in en kort film, om just- magkurr. Hehe. Ganska kul faktiskt! Bildlära´n ska klippa till den tills nästa vecka. Spännande. Jag har faktiskt en liten replik i den. Haha! :)
I morgon är skoldan som vanligt och det gråter jag inte för. Inte så mycket iallafall.




7e september 2010

Hej!
Sitter och väntar på att pappa ska komma hem. Då ska vi äta mat. :) Jag ska föreslå korvstroganoff med ris. Det var min favvorätt när jag var liten. :D

Skolan idag, var som vanligt. Ganska tråkig... Började ju tjugo i elva och slutade ju tjugo över fyra. Där emellan hade jag fyra lektioner och en massa rast. Ganska onödigt!!mememe.

I Will Always Return. <3




Bild


Jag och Majken. Bilden lånad av majken.

Bild


Jag och Jenny som punkare.

Punkare

Hej! Idag fyllde min skola 10 år. Vi skulle klä ut oss till antingen nördar eller punkare och jag, Jenny och Mickis valde att vara punkare, medans Majken och Jossan var nördar. :)
Det var kul! Tydligen så passar jag som punkare, så vem vet, jag kanske går klädd så i morgon oxå. :D
Bilder kommer kanske.
Nu ska jag gå och chilla i vardagsrummet.
Puss.

long time ago

Hejsan! Nu sitter jag och väntar på ett samtal från Majken. Hon ska kanske följa med mig och hämta hundarna på dagis. :) Hon har inte slutat skolan än, men snart... :D

I morgon ska jag åka till Göteborg. Mammas kompis son ska konfimera sig. :) Sen ska vi åka till vAlentina. Dom bor ju där nu för tiden.

Sen på måndag blir det karnevaltåg med skolan. Vi fyller 10 år. Vi ska klä ut oss och jag kommer bli en punkare... :) Bilder kanske kommer sen. :)

Puss,

RSS 2.0