tar en paus...

Orkar inte blogga nu. Ni förstår säkert. Love.

hej

Har inte så mycket att säga i dag... Bara att liver rullar på som vanligt. I morgon flyttar Alice... :(

Love.

25e aug. 2010

Hej!
Nu är jag hemma efter en dag i skogen med klassen. Det var inte så bra väder. Det regnade. Not cool! :)

Har inget mer att säga. Hörs senare. Love.

Hej hej:) nu är jag på väg till åby. S...

Hej hej:) nu är jag på väg till åby. Ska hämta systrarna hos någon kompis och sen ska jag åka och handla mat till i morgon. Vi ska till skogen med skolan.:) hörs i morgon. Love.


love love love

hej. första dagen i skolan är avklarad. gick på stan efter och köpte en almenacka. fick ingen på skolan. hörs. puss.

23e aug. 2010

chacha bloggen!
Slänger in ett koet inlägg nu. Ska snart åka till skolan. I dag är det första dagen som 9:a. IIIP!!! Önska mig lyka till. Puss.


i love film

Hej!
Nu är jag hemma från kalaset på Ekerö. Sitter och tittar på En prinsessas dagbok. Fanns inget på tv som föll mig i smaken så jag satte på den. :)
Hörs i morgon. Då ska jhag till jenny. :)
Puss.

hello.

Hej.
Just nu sitter jag och tittar på disney channel. Tittade på mitt liv som popsjärna förut. Det var minsann längesedan sist. :)

I morgon ska jag till Stockholm. Mammas kompis fyller år, så vi ska upp dit och fira henne. Men kommer hem i morgon kväll. Vi ska inte vara där så länge.

Love.

Darin satt på samma tåg som oss igår. :)

Hej!

Var på stan med Majken förut. Vi gick på augusti marknaden men hittade inget spec. Gick sen till JC där jag hittadetyp världens sniggaste tröja. Det stod; MUSIC IS MY BOYFRIEND. Gjord för mig!! Så den ska jag köpa snart. :)

Nu sitter jag och tittar på bilder på facebook. Bilder från Göteborg. Fina!! :)

Love.

"Den jäkeln förstörde vårt system"

Hej!
I går kom jag hem väldigt sent. Tåget var försenat. Först var det lokföraren som kom sent. Sen hamnade vi bakom ett långsamt tåg, sen körde vi på en älg... :( Snacka om att vi INTE hade tur...

Annars hade jag väldigt roligt i Göteborg! Minnen för alltid!! <3
Första dagen så åkte vi göteborgs-hjulet. Ett stort parise-hjul men ett litet london-eye. :) Fantastisk utsikt!
Sen på andra dagen åkte vi först till universeum och kollade på djur och exprementerade. :) Sen drog vi till Liseberg och åkte karuseller. Inte så mycket för mig men det var kul ändå!!! :)
Sen igår-tredje dagen så gick vi på stan, åkte paddan-båtarna och myste!
Tack alla för en underbar tid!!<3

Bilder kommer nog sen. ;) För nu ska jag ut och rasta grabbsen! Hörs sen!

Stressad

Nu känner jag mig stressad. Måste städa klart mitt rum packa och dusha... Kommer hamna i säng sent! Men antar att jag kan sova på tåget. Usch! Nu när jag sitter här kommer jag på en miljon saker jag har glömt att köpa. T.ex. anti må illa piller... Blir ju väldigt lätt åksjuk... :( Hoppas mamma kommer på något.
Sen måste jag ju fixa ina mackor tills i morgon... Suck!!

Kommer nog inte blogga i morgon. Kanske ett mobil-inlägg.
Hörs. Puss.

Mycket i huvudet.

Hej!
Just nu sitter jag och tittar på gamla top-model avsnitt, lyssnar på musik på spotify och laddar min ipod på musik inför resan i morgon. :) Dessutom väntar jag på tvättmaskinen. Det är mycket att göra nu inför resan. Tvätta, städa, packa, handla m.m. Måste tydligen ha med matsäck i morgon. Får handla det ikväll. :)

I morgon, när vi kommer fram till Götet vet jag faktiskt inte vad vi ska göra... Sen på onsdag ska vill Liseberg. Där kommer nog mina kompisar åka mycket. Jag själv kommer nog mest kolla på. Jag är ingen typisk karusell-människa men har bestämt mig för att åka mins en karusell som jag inte brukar åka. Senast jag var på Liseberg (Förra sommaren) åkte jag bara kålorado, flumride, parisehjulet och någon drakgrej med mammas kompis dotter. Ha! Jag slängde mina penga i sjön genom att köpa ett åkband. Fast nu får vi band, vare sig vi vill eller inte. Aja, då kan jag åka kålorado många gånger. Den är min favorit. ;)
Tänkte bjuda på en väldigt gammal bild på mig och syrran när vi var på Liseberg förra sommaren.



Jag missar Rix Fm...

Hej!
Snart ska jag gå och städa mitt rum. Måste ´göra det innan jag åker till Göteborg i morgon. Åker runt 10 och kommer hem sent på torsdag. Vilket betyder att jag missar Rix Fm... :(

Ghost Whisperer

Hej!

I dag har jag varit i söderköping med kim och mamma. Kim skulle till en tygaffär så jag följde med som smakråd. :) Sen åkte vi till hageby för att köpa sakerna hon inte hittade i sörping. Jag och mamma köppte lite saker också. Jag köppte två böcker på bokrean. Det var halva reapriset. Snacka om fynd!!! :)

Just nu sitter jag och tittar på Ghost Whisperer. Mycket spännande och bra!!! :)

Bye.

Hej Bloggen. I dag är jag i örebro. Jag ...

Hej Bloggen. I dag är jag i örebro. Jag hälsar på syrran och hennes pojkvän. Just nu sitter vi på ett kafé, och ska fika. Sen ska vi på stan.:) Bloggar när jag kommer hem.


Har saknat mina små grabbar!!!

Hello!
Nu är jag hemma efter några svettiga timmar i pappas bil. AC:n gav bara varm luft... Då blev jag ledsen.. :)
Det är superfint väder här! Mycket finare än i skåne. Det var inte fint än enda dag och jag badade ingenting... :( Jag får bada nu istället. Hoppas värmen är kvar i några dagar!!!

Snart ska jag packa upp och sen vänta på att grabbsen ska komma hem. Har saknat dom!!!

Puss.

kommer hem idag

Hejsan!
Nu är jag hemma hos min moster. Vi ska snart äta lite frukost.

Jag ska åka hem idag. Det blev lite ändringar p.g.a. vädret. men det gör inget.:) Hoppas vädret är bättre hemma!!

Jag kanske mobilbloggar på vägen, jag får se. :)

puss

Hej:) Nu är jag hemma från malmö. Där ...

Hej:) Nu är jag hemma från malmö. Där shoppade jag en väska, och en present till mamma. Vill inte säga vad det är, i fall hon läser.:) Snart ska jag laga tacos. Det blir gott. Puss


Schkåne

Hej hej. Sitetr just nu på ett internet-cafe. Väntar på att pappa ska jobba klart. Sen ska vi nog åka och handla päroncider. Min och Alices STORA lass. :) Testa den! Den är supergod. Det är Kiviks herrgårds cider vi snackar om... :)

Vädret här i skåne skulle kunna vara bättre. Lite regn här och var, men mets moln. VI VILL HA SOL!!! Jag hoppas att vi kan bada minst en gång i alla fall. :)

 PS.Hallonsylten var supergod! :)
Jag tror att vi får någon burk med oss hem... :)

Puss.

Hej hej Bloggen. I går var vi och plock...

Hej hej Bloggen. I går var vi och plockade hallon. Det blev säkert 14 liter...:-) Lite av hallonen blev sylt som vi ska äta nu. Plättar och hemmagjord hallonsylt.:)


Hej Bloggen.:) Jag kom på att jag kan ju ...

Hej Bloggen.:) Jag kom på att jag kan ju sms-blogga. Jag kan visserligen inte mms-blogga, p.g.a. En lite elak mobil... Just nu ligger jag i sängen. Ska snart gå upp och äta frukost. Sen ska vi nog ut på äventyr.:) I går och i förrgår var jag sjuk. Förskyld. Men nu börjar det bli bra.*peppar peppar ta i trä*:)


Mot Skåneland!

Nu åker jag till Skåne. Blir inte borta så länge!

Ha det bra! Det ska jag!! :)
Puss.

hm.

God morgon! Jag vaknade för ca en timma sedan av att mamma kom in i mitt rum och sa att Majken var i telefon. Då blev jag chokad! Jag trodde inte att klockan var så mycket... Men det var tur att hon ringde. :)
Det blev ändrade planer. Majken är sjuk så jag får packa själv... :D

Nu ska jag gå och spela lite piano. Sen ska jag städa hallen. :)
Peace

blablabla

Hej.
Nu sitter jag med stor-datorn i knät och ska snart sätta på en film. Jag lånade tre stycken hos Majken. Jag tror jag ska se systrar i jeans 2. Har sett ettan, men aldrig tvåan. :)

Hos Majken var det trevligt. Hon bjöd på rulltårta... mums... Jag åt fyra stycken. :D Hihi.
Hon fick fina presenter av oss alla och jag tror hon blev nöjd över dagen!

Jag kanske skriver något i kväll. Annas gör jag det i morgon. Då kommer Majken hit. Hon ska hjälpa ig att packa inför Skåne-resan. Kommer ju vara borta i 15 dagar. :)

tårta kan man aldrig säga nej till!

Chacha bloggen!
Har inte hunnit blogga förens nu. :) Har tagit ut hundarna och städat lite.
Snart ska jag hem till Majken. Hon ska bjuda på fika. Hon fyllde ju år i förrgår. :) Undra vad hon bjuder på... Kanske tårta.... mmm. Hoppas det. ;)

Bloggar när jag kommer hem!

2e augusti 2010

Hejsan! Nu är jag hemma efter en superrolig dag (!) med Mickis.
Just nu sitter jag och tittar på tv. Ska snart hem till pappa och äta. Sen ska jag pch ALice vara hundvakt. Mamma och Cicci gick på bio... Bröderna Karlsson. Den vill jag se! Haha, gillar: Du är så sjukt dålig på att ljuga. Haha!!

Hörs sen! ;)

zappa

Hej.
Just nu sitter jag och tittar på tv med mamma. Vi ser på 5an. Har sett filmen förut men vet inte vad den heter. :) Nehe, nu bytte mamma kanal. Hon är bäst på att zappa! ;)

Grattis Majken

I dag säger vi Grattis till Majken som fyller 15 år. Just nu antar jag att hon sitter på bussen. Hon kommer hem från Spanien i morgon. :)

1e augusti 2010

Hej!
I dag är det söndag och jag har inget planerat. Skönt!! Borde kanske börja tänka på vad jag ska ha med mig till Skåne. Jag ska vara borta i 10 dagar. Hm... Jag tar ialla fall inte mer än vad jag behöver. Det råkade bli så när jag åkte till Öland. Hade med mig för mycket kläder... :)

I morgon ska jag hem till Mickis. Dom har en hund där. Vet faktiskt inte vems hund det är... :) Sen ska vi bada (hoppas på fint väder) i hennes stora pool. :)

Shit. Det är Augusti nu... Tiden går snabbt. Kanske för snabbt?!?!


RSS 2.0